Merkin vastaanottaminen

Ansaittuasi open badgen eli osaamismerkin saat sähköpostiisi (siihen sähköpostiosoitteeseen, joka on myöntäjän tiedossa) viestin myöntäjältä. 

Tässä ohjeessa käytetään esimerkkinä Tuberoom-osaamismerkkiä. Eri osaamismerkit ja niiden sähköpostiviestit vaihtelevat ulkonäöltään ja sisällöltään.

1 Sähköpostiviesti

Klikkaamalla osaamismerkin ohessa olevaa linkkiä, pääset eteenpäin.

2 Vastaanota osaamismerkki

Open Badge Passport on kätevä, ilmainen ja luotettava palvelu, johon voit varastoida sekä jaotella osaamismerkkejä sekä jakaa merkkikokoelmiasi sosiaalisen median palveluissa. Voit myös jakaa merkin suoraan sosiaalisen median palveluissa kopioimalla jako-osoitteen kentästä.

3 Hyväksy merkki Open Badge Passportissa

Osaamismerkki siirtyy automaattisesti Open Badge Passportiisi, jos Passport-tilisi on tehty samalla sähköpostiosoitteella, johon merkki on myönnetty. Jos olet luonut tai haluat luoda Open Badge Passport -tilin jollain muulla sähköpostiosoitteella / sometunnuksilla kuin mihin olet badge-viestin saanut, lisää tämä sähköpostiosoite Passportin Käyttäjätilini / Sähköpostiosoitteet -tietoihin. Et voi vastaanottaa open badgea, jos tätä sähköpostiosoitetta ei löydy palvelun tiedoista. Voit hyväksyä tai hylätä merkin. Jos hyväksyt sen, se varastoituu Passportiisi ja voit käyttää sitä jatkossa tarpeidesi mukaan.