Sivuston poistaminen

Mikäli olet sivuston pääkäyttäjä, voit poistaa sivuston tarvittaessa kokonaan. Huomaa, että tämä toiminto poistaa sivuston lopullisesti mukaan lukien sivustoon kuuluvat kaikki sivut, mediat jne. Tietoja ei voida palauttaa, joten harkitse tarkkaan, mikäli aiot tämän toimenpiteen tehdä. Yksittäisen sivun voit siirtää roskakoriin ohjausnäkymän Sivut-valikosta.

1. Oman sivustonsa saa poistettua valitsemalla Ohjausnäkymässä  valitsemalla ensin Työkalut ja sitten Poista sivusto
  2. Vahvista sivuston poistaminen lisäämällä rasti ruutuun. Huomaathan, että sivustoa ei voida palauttaa poistamisen jälkeen.
    Paina Poista sivusto pysyvästi -painiketta.
  3. Paina sähköpostiisi tulleessa sivuston poistamisesta vahvistusviestissä olevaa linkkiä, jotta sivusto poistuu.