Opiskelijan käsikirja monimuoto-opiskeluun

Tervetuloa lukemaan käsikirjaamme!

Tämä käsikirja on tehty sinulle Jamkin Hyvinvointiyksikön opiskelija. Kirjan tarkoitus on toimia nimensä mukaisesti käsikirjana, joka antaa kattavan kuvan monimuoto-opinnoista ennen opintoja ja niiden aikana. Käsikirjasta löydät myös ohjeita ja vinkkejä opiskelun tukena toimiviin teknisiin työvälineisiin. Toivottavasti kirjan sisällöt auttavat sinua saavuttamaan opintojesi tavoitteet ja ohjaavat sinua jatkuvan oppimisen tiellä.

Vaikka tämä käsikirja onkin ensisijaisesti suunnattu Jamkiin Hyvinvointiyksikön monimuoto-opiskelijoille, on kirjassa varmasti soveltuvaa sisältöä myös kenelle tahansa opiskelijalle joka suorittaa opintojaan verkko-opiskeluna tai muiden etäyhteyksien kautta.

Antoisaa, menestyksekästä ja sujuvaa opiskelua toivottaen,

Hyvinvointiyksikön henkilökunta

Kirjaa on ollut alunperin kirjoittamassa: Tiina Blek, Minna Haapakoski, Sanna Häkkinen, Tuukka Kivioja, Vesa Kuhanen, Leena Seriola, Jonna Salmijärvi, Tanja Hilli-Harju ja Eero Nukari.

Kirja päivitetty 11/2021 (Tanja Hilli-Harju, Tuukka Kivioja, Vesa Kuhanen ja Leena Seriola). Opintojen-ohjaukseen liittyvä sivu päivitetty 6.3.2023 (Vesa Kuhanen)