Www-sivut ja kotisivut

WWW-sivujen julkaisu

Www-sivujen julkaisemiseksi on valittavissa kolme vaihtoehtoa.

1. Jos materiaali on opintojaksokohtaista ja kaikille avointa -> https://help.jamk.fi/
  2. Jos materiaali on opintojaksokohtaista eikä avointa -> https://moodle.jamk.fi
  3. Kaikille avoimet ja julkiset www-sivut -> ks. Kotisivujen julkaisu

Kotisivujen julkaisu

Henkilökohtaiset kotisivut julkaistaan oman kotihakemiston kautta:

• Tarkista, että kotihakemiston juuressa (“H-asemalla”) on olemassa automaattisesti luotu kansio public.www. Jos kansio puuttuu, jätä palvelupyyntö ja pyydä tunnuksellesi kotisivukansion luontia sekä tarvittavia oikeusmäärittelyitä.
  • Kun kotihakemistossa on näkyvissä public.www-kansio, luo sinne kotisivuston etusivuna käytettäväksi joko index.htm tai index.html -tiedosto.
  • Public.www-kansion luomisen ja tarvittavien oikeusmäärittelyjen jälkeen sivusto on käytettävissä selaimella osoitteessa http://homes.jamk.fi/~käyttäjätunnus. Huomioi, että kaikki www-kansiossa olevat tiedostot julkaistaan automaattisesti webiin.