Kirjautuminen

Sisällöntuottajan kirjautuminen Helppiin

Helppiin kirjaudutaan Ylläpitäjien kirjautuminen -linkistä joka löytyy sivuston alapalkista.

WordPressin hallintapaneeli näkymä eroaa riippuen siitä mitkä oikeudet sinulla sivustolle on.

Katso WordPressin ohjausnäkymän ohjeet

Kirjaudu omilla Microsoft-tunnuksillasi painamalla Sign in with Microsoft -painiketta.

microsoft login näkymä

Järjestelmä ohjaa sinut automaattisesti Microsoft-ympäristön kirjautumisnäkymään. Käytä kirjautumiseen Jamkin sähköpostiosoitetta ja verkkosalasanaa, mikäli et pääse kirjautumaan automaattisesti sisään. Hyväksy kirjautuminen tarvittaessa kaksivaiheisella tunnistautumisella

Jos tarvitset apua Microsoft Authenticatorin käyttöön löydät ohjeet kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöönotto -ohjeesta

Uloskirjautuminen

Helpistä kirjaudutaan ulos painamalla Kirjaudu ulos WordPressin yläreunen tehtäväpalkista.