Edit

Editointitilassa on käytettävissä kolme tehokasta tietokonetta: yksi Mac Pro ja kaksi HP:n Z2 tehotyöasemaa. Jokaisessa työpisteessä on aktiivikaiuttimet sekä studiokuulokkeet, HP:N työasemissa myös 2 kpl 4K näyttöjä. Mac Pro:ssa ohjelmistoina on käytettävissä perusohjelmistojen lisäksi  Adoben CC Suite, FinalCut Pro X sekä DaVinci Resolve Studio. Windows-työasemissa on käytettävissä Adoben CC sekä DaVinci Resolve Studio. Lisäksi tilassa tulee olemaan digitointipiste, jossa voi kaapata vanhoja VHS- tai DV-videonauhoja, sekä skannata kuvia.