Podcast-reppu

Podcast-reppu pitää sisällään podcast-mikserin/tallentimen, kolme mikrofonia jalustoineen ja kaapeleineen, sekä kolmet kuulokkeet. Mikserissä on liitännät neljälle mikrofonille, mutta neljättä kanavaa voi käyttää myös usb-laitteilla, jolloin siihen voi liittää tietokoneen tai mobiililaitteen ja sitä myöten esim. Zoomin tai Teamsin yhdeksi keskustelun osapuoleksi. Myös puhelinsoitot onnistuvat sitä kautta. Mikseriä voi käyttää myös videotallennuksen tai striimauksen äänilähteenä usb-kaapelin kautta. Laitteeseen on saatavilla lisälaitteena bluetooth-moduuli, mutta sitä ei meillä vielä ole varustuksessa, ehkäpä tulevaisuudessa? Jokainen ääniraita tallentuu erilliseksi tiedostoksi muistikortille.

Toistaiseksi podcast-reppua voi kysellä lainaksi digikeskuksen henkilökunnalta, ehkäpä tulevaisuudessa se löytyy jostakin lainausjärjestelmästä.

Podcast-reppu sisältää seuraavat laitteet:

• 1 kpl reppu
  • 1 kpl Zoom PodTrack P4-mikseri/tallennin
  • 3 kpl Zoom ZDM-1 mikrofoneja
  • 3 kpl pöytäjalustoja
  • 3 kpl Zoom ZHP-1 kuulokkeita
  • 3 XLR-kaapelia
  • 1 usb-kaapeli