White Room

White Room (A105C) on teknisesti saman kaltainen kuin aiemmin toisaalle rakennettu “musta” Tuberoom. Pilottina Rajakadun FK28-tilaan toteutettu tekniikka siirrettiin Digikeskuksen yhteyteen Black Roomiin ja rinnalle rakennettiin yleisilmeeltään valkoinen versio Tuberoomista. Videotallennus toimii molemmissa tiloissa samaan tapaan ja samalla ohjelmistolla. Valkoinen tila eroaa mustasta paitsi väritykseltään myös käyttötilanteiltaan. Valkoinen on suunniteltu pääasiassa ryhmätilanteisiin ja haastatteluihin. Mikrofoni on sijoitettu kattoon pöytäryhmän yläpuolelle. Viimeaikoina tilasta on onnistuneesti osallistuttu myös Zoom-verkkokokouksiin, onpa Zoomin kautta välitetty keskustelutilaisuus kiinalaisille opiskelijoille.

Whiteroomin varustukseen kuuluu myös Samsung Flip -digitaalinen fläppitaulu. Fläppitaulua voi käyttää esitysvälineenä tai apumonitorina. Jos fläppitauluun liittää Windows-kannettavan (hdmi & usb), se toimii myös interaktiivisen näytön tapaan kosketusnäyttönä. Läppärin kuva saadaan kaapattua ja leikattua tarvittaessa mukaan videotallenteeseen.

Tilassa on myös perinteinen kokousmikrofoni ja usb-webkamera.

Ens hätään vanhan Tuberoomin tukisivut.