Näin käytät Tuberoomia

1. Laita pääkatkaisimesta valot ja laitteet päälle.

2. Laita tietokone päälle.

3. Kirjaudu verkkotunnuksillasi tietokoneelle.

4. vMix:n käyttö:

• Odota, että vMix avautuu automaattisesti koneelle.
  • Avaa oletuspohja: Open –> D-asema –> vmix_settings.vmix.
  • Ensimmäisellä kerralla tallennuksen ja kaukosäätimen oletusasetukset on haettava: Settings –> Import –> vmix_config.config.
  • Tarkista, että ääni kuuluu = vihreä palkki liikkuu.
  • Näkymät: preview (oranssi) vasemmalla, tallennus (vihreä) oikealla.
  • Aloita ja päätä tallennus joko kaukosäätimestä tai Record -painikkeesta.

5. Löydät tallenteen D-asemalta Capture-kansiosta.

6. Käytä kuulokkeita kuunteluun tai laita kaiuttimet päälle. Jos käytät kaiuttimia, mykistä äänet katselun ajaksi mikseristä. Huom! Muista poistaa mykistys katselun jälkeen.

7. Voit lähettää videotiedostosi koneen D-asemalta Funet Filesender -palvelun avulla.

8. Poista lopuksi ylimääräiset videosi D-asemalta.