Webinar

Webinar-tiloissa voit osallistua webinaareihin tai tehdä vaikka ääni- ja videotallenteita (vlog, podcast, yms). Varustukseen kuuluu tietokone, kaksi monitoria, suurikalvoinen mikrofoni, aktiivikaiuttimet, webkamera sekä kaksi säädettävää videovaloa. Webinar-tilojen pöydät on päällystetty mustalla DC-Fix pinnoitteella heijastusten välttämiseksi. Tilojen seiniä kiertää kolmella seinällä käyttäjän takana ja sivuilla paksu molleton-näyttämökangas, joka on toisessa vihreä ja toisessa sininen. Tilassa on satulatuolit kahdelle. Kun käynnistät Zoomin tai Teamsin, niin valitse ensin äänilähteeksi (recording device) Yeti, toistolaitteeksi tietokoneen sisäinen ääniliitäntä (playback device), sekä webkameraksi Logitechin C920.

Äänitallenteita podcasteihin voit tehdä esim. Adobe Audition -ohjelmistolla tai ilmaisella Audacity ohjelmistolla.  Kuvaruututallennevideoita voidaan tehdä joko Panopton Recorderilla (tulossa), OBS Studiolla (tulossa) tai Zoomilla.

Sininnen webinar-huone
Sininen webinar-huone
Vihreä webinar-huone
Vihreä webinar-huone