Laitteet ja tilat

Jamk tarjoaa erilaisia laitteita ja tiloja henkilökunnan ja opiskelijoiden käyttöön. Opiskelijoille on muun muassa tarjolla tietokoneita kirjastossa ja Jamk Lounge -tiloissa, joilla he voivat työskennellä vapaasti. Kirjautuminen työasemille tapahtuu lyhyellä käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Jamk Helpdesk tarjoaa myös lainausautomaatin, josta voidaan lainata kannettavia tietokoneita, tablet-laitteita ja konferenssikaiuttimia henkilökunnan ja opiskelijoiden käyttöön. Tutustu tarkemmin ohjeisiin:

Katso myös