Jamk Exam

Jamkin joustavat tenttitavat

EXAM lyhyesti

EXAM mahdollistaa opiskelijoille joustavan tenttimistavan, joka tarkoittaa, että opiskelija voi suorittaa näytön itselleen sopivana ajankohtana valitsemassaan Examstudiossa tai omakonetenttinä. EXAM-tentti tarkoittaa tietokoneella suoritettavaa näyttöä (esim. tentti, kypsyysnäyte, viikkotehtävä). Examstudioissa suoritetut tentit ovat videovalvottuja.

Examstudiot

Jamkissa on kolme tenttistudiota eli Examstudiota:

 1. BP16 pääkampuksen B-siivessä
 2. GP06 pääkampuksen kirjastossa
 3. Dynamo D207 Lutakon kampuksen Dynamo-rakennuksessa (2. krs)

Examstudiot ovat avoinna kampusten aukioloaikoina. Lisätietoa Examstudioista.

Examstudion käyttösäännöt

  1. Omien tavaroiden tuominen on kielletty. Mukana et saa tuoda esim. päällystakkia, juomapulloa, eväitä, reppuja, penaaleja, älykelloja ja kännyköitä (ei myöskään taskussa).
  2. Jätä kaikki omat tavarasi ja ulkovaatteesi Examstudion oven vieressä olevaan lukolliseen lokeroon. Tarkista tenttikoneesi numero ja käytä saman numeron lokeroa tavaroidesi säilyttämiseen.
  3. Henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan henkilöllisyystodistuksella tai opiskelijakortilla sitä kysyttäessä.
  4. Examstudion ovet aukeavat aina viittä vaille puoli ja sulkeutuvat 10 yli puoli studion aukioloaikoina. Muina aikoina Examstudioon et voi mennä sisään. Jos poistut Examstudiosta kesken tentin, et saa enää palata takaisin samaan tenttiin.
  5. Teknisissä ongelmatilanteissa (esim. tietokone ei käynnisty, näyttö on pimeä) seuraa Examstudiosta löytyviä ohjeita.

HUOM. Yhdenkin käyttösäännön rikkominen tai noudattamatta jättäminen saattaa johtaa tenttisuorituksen hylkäämiseen.

Jos sinulla on tarve suorittaa toisen korkeakoulun tentti Jamkin Examstudiossa, tai vastavuoroisesti Jamkin tentti toisen korkeakoulun EXAM-tenttitilassa, kyseessä on tenttivierailu. Tenttivierailusta on erilliset ohjeet opettajan ja opiskelijan ohjeissa.

Onnea tenttiin!