Examstudio

Examstudiot ovat videovalvottuja tenttiakvaarioita. Jamkissa on kolme Examstudiota, joista kaksi sijaitsee pääkampuksella ja yksi Lutakon kampuksella.

Examstudioiden sijainti

Pääkampus

BP16 sijaitsee B-siiven pohjakerroksessa. Tilaan pääset helposti A1-ovesta.

GP06 sijaitsee kirjaston hiljaisella vyöhykkeellä, G-siiven pohjakerroksessa. Tilaan pääset helposti G1-ovesta. HUOM! Omatoimiaikoina tarvitset voimassa olevan Jamkin kirjastokortin. Jos sinulla ei ole korttia, voit hankkia sen kätevästi Tuudossa. Varmista viimeistään kaksi viikkoa ennen tenttiin tuloa, että kirjastokorttisi toimii eikä sinulla ole esim. lainakieltoa tenttimisajankohtana!

Lutakon kampus

Turbiini K205 sijaitsee Lutakossa Turbiini-rakennuksen 2. kerroksessa osoitteessa Piippukatu 3.

Examstudion ja ovien aukioloajat

  1. BP16: Tenttiminen on mahdollista opiskelijan valitsemana ajankohtana pääkampuksen aukioloajat huomioiden.
  2. GP06: Tenttiminen on mahdollista opiskelijan valitsemana ajankohtana kirjaston aukioloajat (palvelu- ja omatoimiajat) huomioiden.
  3. Turbiini K205: Tenttiminen on mahdollista opiskelijan valitsemana ajankohtana Turbiinin pääoven aukioloajat huomioiden.

Examstudion ovi aukeaa 5 min ennen tentin alkua ja sulkeutuu 10 min tentin alkamisen jälkeen. Esim klo 9.30 alkavaan tenttiin pääset klo 9.25-9.40. Jos tenttikoneella on edellinen tenttijä, odota hetki hänen poistumistaan. Muina aikoina Examstudion ovet on lukittu. Koputtaminen Examstudion oveen on kielletty, sillä se häiritsee muita tenttijöitä.

Examstudiosta pääsee ulos milloin tahansa.

Examstudioiden esteettömyys

BP16: Tilassa on neljä työpistettä, joiden korkeutta voi säätää sähköisesti. Lisäksi tilaan on esteetön pääsy D1 ulko-ovesta tultaessa.

GP06: Tilassa on kaksi työpistettä, joiden korkeutta voi säätää sähköisesti. Studioon on esteetön pääsy G1-ulko-ovesta tultaessa. (G1-ovella on kaksi matalaa metallikynnystä.)

Turbiini K205: Tilan kaikissa työpisteissä voi säätää korkeutta sähköisesti. Studioon on esteetön pääsy pääovesta tultaessa.