Lyhytaikainen vierailijatunnus

Luennoitsijoita ja vierailijoita kutsuttaessa varmistetaan käyttäjätunnusten oikeaoppinen käyttö ja pääsy tiloihin.

Käyttäjätunnus vierailijalle

Lyhytaikaista tarvetta varten luovutettava käyttäjätunnus on ns. kertakäyttötunnus, joka on voimassa 1-5 päivää. Sillä voi mm. kirjautua Jamkin työasemille, tallentaa kotihakemistoon ja tulostaa pienen määrän dokumentteja. M365 (Office) ja Adobe -lisenssit eivät ole käytettävissä vierailijatunnuksella.

Omia laitteita varten langattoman vierailijaverkon tunnuksen saa infopalvelusta tai Helpdeskiltä.

Kertakäyttötunnus luovutetaan vierailijalle ennen tilaisuuden alkua, tähän on hyvä varata hetki aikaa. Tunnus luovutetaan pääsääntöisesti henkilöllisyyspapereita ja allekirjoitusta vastaan ja se on voimassa yleensä kuluvan päivän. Tunnuksen käyttäjää sitovat verkon käyttösäännöt.

Vierailijakäyttäjätunnusten luovutuspaikat ovat ensisijaisesti seuraavat:

• Aulapalvelu
    • Pääkampus puh. 040 775 9058
    • Lutakon kampus puh.  050 448 3440 (klo 16 jälkeen vahtimestari 040 557 0822)
    • Luonnonvarainstituutti puh. 040 528 4435)
  • ICT-Helpdesk (puh. 040 5142 911)
    • Pääkampus D-aula D118
    • Dynamo D120
    • Luonnonvaraisinstituutti TU17L138