Elmo-uutiset Moodlessa

Moodlen etusivun oikeassa palkissa näet viisi uusinta Elmo-uutista otsikolla “Opiskelijoiden uutiset”. Uutisen otsikkoa klikkaamalla pääset lukemaan koko uutisen Elmossa. “Näytä lähdesivu” -linkistä pääset Elmon etusivulle.

Jos et näe uutisia etusivullasi, palauta etusivun oletusasetukset:

• Klikkaa “Muokkaa tätä sivua haluamaksesi”.
Kuvakaappaus Moodlen etusivulta, jossa näkyy painikkeen paikka.
  • Klikkaa “Palauta sivun oletusasetukset”.
Kuvakaappaus Moodlen etusivulta, jossa näkyy “Palauta sivun oletusasetukset” -painikkeen paikka