Intranetin kielen vaihtaminen

Oletuksena Jamkin intranetin kielenä on suomi. Jos haluat käyttää intraa mieluummin englanniksi, voit vaihtaa kielen seuraamalla ohjeita:

• Pääset vaihtamaan intranetin kielen käyttäjäasetuksista. Huom. Uudet asetukset eivät tule heti voimaan, vaan tyypillisesti muutamien tuntien sisään.
  • Valitse asetussivulta otsikkorivin lopusta kolme pistettä (“…”) ja avautuvasta valikosta “Kieli- ja alueasetukset” (Language and Region).
Siirry kieliasetuksiin kolmen pisteen valikosta.
  • Vaihda nyt kielet haluamaasi järjestykseen, esim. “Finnish” ylimmäiseksi. Jos sinulla ei näy tässä laatikossa lainkaan kieliä, voit lisätä sinne esim. suomen valitsemalla alta “Pick a new language” -valikosta vaihtoehdon “Finnish” ja paina Add-painiketta.
Vaihda kielet haluamaasi järjestykseen, esim. “Finnish” ensimmäiseksi.
  • Skrollaa sivun loppuun ja paina “Save all and close” -painiketta.
Tallenna vielä tekemäsi muutokset
  • Tallenna vielä tekemäsi muutokset

Nyt asetukset on tehty ja muutamien tuntien sisään intra alkaa näkymään haluamallasi kielellä.