Henkilöstön profiilitiedot

Tällä sivulla kerrotaan, miten Elmo-intrassa näkyviä profiilitietoja muokataan. Profiilitiedot haetaan suoraan Microsoft Delve -sovelluksesta, joka on käytössä Jamkin henkilöstöllä.

On hyvä tiedostaa, että Delveen lisätyt muille näkyvät tiedot näkyvät kaikille Elmon käyttäjille, sekä opiskelijoille että henkilöstölle. Profiilitietoja voi asettaa myös vain itselle näkyviksi. Kaikille näkyvät profiilitiedot nousevat esiin Elmon henkilöhaussa. Osa tiedoista tulee taustajärjestelmistä eikä niitä pääse itse muokkaamaan. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi työpuhelinnumero, titteli ja kuva. Omaan profiiliin lisätään työhön liittyviä tietoja.

Profiilitietojen muokkaus

• Kirjaudu osoitteeseen https://o365.jamk.fi/ Jamkin tunnuksilla (sähköpostisosoite ja salasana).
  • Vie hiiri oikeassa yläreunassa näkyvän oman nimesi päälle ja klikkaa avautuvasta valikosta Oma Microsoft 365 -profiili (nimi vaihtelee Microsoftin päivityksien mukaan).
Kuvakaappaus, jossa on henkilön kuva ja lukee henkilön nimi ja josta on korostettu teksti Oma Microsoft 365 -profiili
Profiili Delvessä
  • Näin avautuu kullekin oma henkilökohtainen Delve-näkymä. Näkymässä olevat tiedostot, yhteyshenkilöt ym. sisällöt liittyvät teemoihin ja henkilöihin, joiden parissa olet viime aikoina ja/tai eniten työskennellyt. Kukaan muu ei siis näe samoja tiedostoja, yhteystietoja tai keskusteluja kuin sinä.
  • Klikkaa omien yhteystietojesi yhteydessä oleva Päivitä profiili auki.
  • Näkymää alaspäin vierittämällä löydät erilaisia tietokenttiä.
  • Yhteistiedot-osion tietoja ei pääse muokkaamaan itse. Nämä tiedot tulevat suoraan ICT-palveluiden ajamana.
  • Voit itse päättää, haluatko kuvailla itseäsi Tietoja minusta -kentässä, kertoa koulutuksestasi tai tekemistäsi projekteista.
  • Taidot ja asiantuntemus -kenttään sinun tulee kertoa työnkuvastasi. Tämän kentän tiedot auttavat intran henkilöhakua kohdistamaan haun oikeisiin henkilöihin.
  • Tässä esitellään ammattitaitoani -kenttään kirjataan työnkuvaasi liittyviä osaamisalueita, niitä kokonaisuuksia, mitä työnkuvasi sisältää. Keskustelkaa tiimien sisällä, millaisia tehtäväkokonaisuuksia ja vastuualueita kukin teistä kenttään kirjaa. On tärkeää, että esim. palvelumyynnistä, liikelahjoista tai hankinnoista vastaavat kirjaavat tehtävänsä osana työnkuvaansa.
  • Voit kysyä minulta myös aiheesta -kenttään täydennetään erilaisia rooleja ja tehtäviä, kuten
    • työhön sisältyviä luottamustehtäviä
    • tutkintovastaava
    • opettajatutor
    • CRM:n pääkäyttäjä
    • verkkosivujen sisällöntuottaja
  • Huomaathan, että tiedot tulee syöttää sekä suomeksi että englanniksi. Järjestelmä ei ehdota sinulle sisältöjä, joten käytä perusmuotoisia sanoja. Tarkista mahdolliset kirjoitusvirheet.
  • Uuden Elmo-intran henkilöhaku näyttää nämä Taidot ja asiantuntemus -kenttiin syötetyt tiedot henkilöhaussa osana henkilötietoja.
Henkilötietojen näkyminen henkilöhaussa.