Haku Elmo-intrassa

Oletusasetuksilla Elmon haku näyttää hakutuloksissa intranetin lisäksi muualla Office 365 -palvelussa, Helpdeskissä ja Jamk.fi-verkkosivustolla olevia sisältöjä. Elmo-intran haku näyttää jokaiselle käyttäjälle hakutuloksina sellaiset sivut, sivustot ja tiedostot, johon käyttäjällä on käyttöoikeus. Tästä syystä näet Elmon haussa omat tiedostosi, mutta niitä ei näe kukaan muu. Omat tiedostosi näkyvät siis vain sinulle, ei muille, jos et ole jakanut näitä tiedostoja.

SharePoint ei lisää käyttöoikeuksia, vaan näyttää tietoja olemassa olevien oikeuksien mukaan. Lue lisää SharePointin hakutuloksista

Hakutulokset

Kaikki-näkymässä näytetään omaan sivustohistoriaan ja käyttöoikeuksiin perustuen sisältöjä koko Office 365:sta, myös Teamsissa olevia tiedostoja.

Kuvassa näkyvät Teams-tiimeistä löytyviä vaatimusmäärittely-hakusanalla löytyviä tiedostoja.

Tiedostot-näkymässä näytetään vain tiedostoja, jotka sijaitsevat jossakin Office 365 -palvelussa ja joihin sinulla käyttöoikeus.

Henkilöt-näkymässä näytetään hakemaasi sanaan liittyviä henkilöitä tai nimellä löytyviä henkilöitä. Henkilöt listautuvat omaan historiaasi (esim. sähköpostit ja Teams-keskustelut) perustuen.

Henkilöt näkymään ei saa lisättyä työhuonetietoa ja käyttäjätunnukset voi jatkossa tarkistaa Outlookin osoitteistosta.

Jamkin verkkosivut-näkymässä näytetään Jamk.fi-verkkosivustolta ja Helpdeskistä löytyvät hakutulokset. Edellisessä intrassa nämä hakutulokset näkyivät intran sisältöjen joukossa, nyt ne löytyvät omasta erillisestä näkymästä.

Lue lisää intran käytöstä Teamsissa.