11.2 Ohjaajien ja tarkastajien muokkaaminen

Koordinaattorina voit muokata työn ohjaajia ja tarkastajia. Klikkaamalla Muokkaa ohjaajia ja tarkastajia -painiketta voit lisätä tai poistaa henkilöitä ja muokata heidän roolejaan. Kuviossa 1 näet Jamkissa käytössä olevat roolit ja niiden asetukset.

Aseta ohjaajat ja tarkastajat -ikkunassa näkyvät roolit ovat seuraavat:

• Ohjaaja = ns. työn vastuuohjaaja, jota kutsutaan Jamkissa pääohjaajaksi.
  • Lisäohjaaja = ns. kakkosohjaaja, joka myös voi ohjata opiskelijan työtä (ei käytetä Jamkissa).
  • Vastuuarvioija = arvioija, jonka arvioinnin perusteella opiskelijan opinnäytetyön arvosana muodostuu. Jamkissa vastuuarvioijana toimii aina pääohjaaja.
  • Tarkastaja = työn arvioija, joka myös voi arvioida työn, muttei pääse työtä ohjaamaan. Jamkissa 2. tarkastaja.
Kuvio 1. Ohjaajien ja tarkastajien muokkaaminen

Huom. Jos pääohjaaja on jo valittu, myös hän pääsee näitä muokkaamaan.