4.7.2 Opinnäytetyön palauttaminen

Palautettavat dokumentit

Opiskelijan on palautettava alla mainitut dokumentit Wihiin. Katso tiedostojen nimeäminen tämän sivun alaosasta.

• varsinainen opinnäytetyö
  • opinnäytetyön itsearviointi

Jos työllä on toimeksiantaja, opiskelijan on palautettava lisäksi seuraavat dokumentit:

• opinnäytetyösopimus liitteineen ja mahdollinen opinnäytetyön liiteaineiston salassapitosopimus (ks. kohta 4.4.4)
  • toimeksiantajan lausunto (ks. kohta 4.7.5)

AMK-opinnäytetyö

Sovi pääohjaajan kanssa opinnäytetyön viimeisen version palauttamisesta liitteineen Wihiin. Dokumentit palautetaan pdf -muodossa. Valmis opinnäytetyö viedään pdf-muodossa Wihiin opinnäytetyön palauttamiseen tarkoitettuun Plagioinnin tarkastus -kenttään. Tähän kenttään on kytketty Turnitinin tekstintarkastustoiminto. Katso tekstin samankaltaisuuden tarkastuksen tarkemmat ohjeet raportointiohjeesta.

Huom. Palauta työsi aina ensin Wihiin, ennen kuin julkaiset sen Theseuksessa. Varmista ohjaajalta milloin voit viedä opinnäytetyön Theseukseen.

YAMK-opinnäytetyö

Sovi pääohjaajan kanssa opinnäytetyön viimeisen version palauttamisesta liitteineen Wiihiin. Valmis opinnäytetyö viedään pdf-muodossa Wihiin opinnäytetyön palauttamiseen tarkoitettuun Plagioinnin tarkastus -kenttään. Tähän kenttään on kytketty Turnitinin tekstintarkastustoiminto. Katso tekstin samankaltaisuuden tarkastuksen tarkemmat ohjeet raportointiohjeesta.

Huom. Palauta työsi aina ensin Wihiin, ennen kuin julkaiset sen Theseuksessa. Varmista ohjaajalta milloin voit viedä opinnäytetyön Theseukseen.

Salassa pidettäviä liitteitä sisältävän opinnäytetyön palauttaminen

Salassa pidettäviä liitteitä sisältävät opinnäytetyöt palautetaan pääohjaajan luomaan Wihin Luottamukselliset tiedostot -toimintoon (kuvio 1) ja Wihin Plagioinnin tarkastus -kenttään palautetaan opinnäytetyö ilman salassapidettäviä liitteitä.

Luottamuksellisten tiedostojen laataaminen Wihiin
Kuvio 1. Luottamuksellisten tiedostojen lataaminen Wihiin

Palautettavien tiedostojen nimeäminen

Palauta opinnäytetyö liitteineen ja lausunnot pdf-muodossa.

Tiedostot tulee nimetä seuraavasti:

Opinnaytetyo_Sukunimi_Etunimi_Ryhmätunnus.pdf
Itsearviointi_Sukunimi_Etunimi_Ryhmätunnus.pdf
Itsearviointi_Sukunimi_Etunimi_Ryhmätunnus_Sukunimi_Etunimi_Ryhmätunnus.pdf (jos parityönä tehty opinnäytetyö)
Opinnaytetyosopimus_Sukunimi_Etunimi_Yksikko.pdf
Lausunto_toimeksiantaja_Sukunimi_Etunimi_Ryhmätunnus.pdf