Opinnäytetyö

Tervetuloa tekemään opinnäytetyötä!

Tälle sivustolle on koottu sekä perustietoa opinnäytetyöstä että tarkempia ohjeita itse opinnäytetyöprojektin läpiviemiselle. Kohdasta 4 (Opinnäytetyöprojekti) löydät opinnäytetyön etenemiseen liittyvät askeleet. Etene numerojärjestyksessä (4.1, 4.2 …). Opinnäytetyön viimeiset vaiheet on kuvattu kohdissa 5-7.

Sivun ylälaidasta löydät pääotsikot ja niiden alta pudotusvalikosta avautuvat ohjesivut. Sivuston oikeassa reunassa on sivuston staattisempi sisällysluettelo, josta otsaketta klikkaamalla pääset ohjesivulle.

Jokaiselle sivulle on ohjetekstin lisäksi koottu sivun alalaitaan ohjeeseen liittyvät lomakkeet, dokumentit ja linkit muualle ohjautuviin ohjeisiin ja vinkkeihin.

Palaute

Voit antaa palautetta ja kehittämisideoita opinnäytetyön ohjesivustosta sekä opinnäytetyöprojektista sivun alaosasta löytyvällä palautelomakkeella. Sivustolla ilmenneet virheet pyritään korjaamaan mahdollisimman pian. Kehitysehdotukset ja palautteet käsitellään Jamkin opinnäytetyöfoorumilla.

Huomaathan, että opinnäytetyön ohjaukseen ja sisältöön liittyvät kysymykset sinun tulee esittää aina opinnäytetyösi pääohjaajalle.

Opinnäytetyön ohjaaja

Opinnäytetyön ohjaajan ohjesivu löytyy Elmo-henkilöstöintrasta. Linkki sivustolle alla.

Elmo-intra (vaatii kirjautumisen)