Ilman Lightboardia

Tässä asetelmassa kuvataan ilman Lightboardia. Lightboardin voi silloin kääntää vasemmalle seinälle sivuun ja sijoitella valot uudelleen. Kuvattava voi ottaa halutessaan lähellensä jonkun apupöydistä vaikka kannettavaa tietokonetta varten. Esikatselumonitorin voi sijoittaa apupöydälle kameran etupuolelle, koska heijastuksista ei ole tässä asetelmassa pelkoa. VMix ohjelmasta voi halutessaan laittaa kameran asetuksista Mirror-asetus pois päältä. Katkoviivalla (14) merkitty kuvaan verkkokaapeli, sillä saa halutessaan kaapattua kuvaa läppäristä NDI scan converterin avulla. Silloin on lisättävä VMixiin input NDI. Vaihtoehtoisesti voi kokeilla kaapata kuvaa myös HDMI-kaapelia (15) pitkin, silloin lisää VMixiin kamera input AV.IO 4k.