Color Key ja Chroma Key -asetukset

Vihreää taustakangasta vasten kuvattaessa vihreän värin saa säädettyä läpinäkyväksi kuvalähteen hammasrattaan kuvakkeen kautta Color Key-asetuksista. Valitse ensin Color Key ja pipettityökalulla kuvasta häivytettävä väri (musta on oletuksena). Muilla säätimillä voi sitten koettaa hienosäätää häivettä. Mustan taustan kanssa oletus toimii yleensä suoraan, varsinkin tilanteissa joissa päällimmäisellä tasolla (Multi View -asetus) olevasta PowerPoint-kalvosta halutaan häivyttää tausta pois (sikäli kun tausta on musta, muitakin taustavärejä voi kokeilla häivyttää).