Livestriimaus

Livelähetykset määritellään VMix-ohjelmiston alareunan Stream-painikkeen vasemmalla puolella olevasta hammasratas-kuvakkeesta. Siellä pitää määritellä streaming-palvelun osoite, enkoodausasetukset ja joissakin tapauksissa autentikointi tai streaming-avain. Moniviestin-striimausta varten av-palvelut määrittelee osoitteen ja autentikoinnin, muissa tapauksissa käyttäjä itse (esim. YouTube live tai Facebook live). Oletusasetuksilla (valitset vain striimin laadun ja tarkkuuden) voi ensin kokeilla toimiiko, ellei niin sitten pitää tarkistaa, onko jakelupalvelua varten eritysohjeita.