Kypsyysnäytteen kirjoittaminen EXAMissa

Kypsyysnäytteen voit kirjoittaa EXAMissa sen jälkeen, kun olet sopinut asiasta opinnäytetyön ohjaajasi kanssa.

Saat opiskelijasähköpostiisi henkilökohtaisen kutsuviestin kypsyysnäytetenttiin. Voit varata tenttiajan sähköpostilinkin kautta tai kirjautumalla EXAMiin.

Kun olet saapunut Examstudioon, avannut sinulle arvotun tenttikoneen ja kirjautunut EXAMiin, tentti käynnistyy automaattisesti tenttiajan alettua.

1. Kirjoita kypsyysnäyte vastauskenttään ohjeen mukaisesti.
  2. Kun olet valmis, klikkaa Tallenna ja palauta tentti. Saat vielä Vahvista-kysymyksen ja klikkaa Kyllä-painiketta.
  3. Sinut kirjataan automaattisesti ulos EXAMista.
  4. Kirjaudu ulos tenttikoneelta (Työpöydällä oleva Sign out –kuvake).