Taulu-aktiviteetti

Taulu on virtuaalinen seinä Moodlessa.

1. Lisää Taulu Moodle-kurssillesi klikkaamalla Lisää aktiviteetti tai aineisto.

• Uudessa taulussa on automaattisesti kolme saraketta. Voit lisätä uusia sarakkeita klikkaamalla plus-painiketta oikealla.
Kuvakaappaus uudesta taulusta.

2. Tuplaklikkaamalla kohtaa Otsikko, voit lisätä haluamasi otsikon sarakkeelle.

3. Opiskelija voi lisätä otsikon alla olevasta plus-painikkeesta tekstiä, linkin, kuvan tai YouTube-upotuksen otsikon alle.

Kuvakaappaus näkymästä, jossa opiskelija lisää sisältöä tauluun.

4. Opiskelija voi muokata lisäämäänsä sisältöä tuplaklikkaamalla sitä.

• Opiskelija voi poistaa itse lisäämänsä sisällön.
  • Opiskelija ei voi poistaa tai muokata muiden lisäämiä sisältöjä.
  • Opettaja voi poistaa ja muokata opiskelijoiden lisäämiä sisältöjä.

5. Opiskelijan lisäämät sisällöt ovat anonyymejä.

• Opiskelijoita voi toki pyytää lisäämään nimensä sisältöjen yhteyteen.