Sharing cart kurssin osia, aktiviteetteja tai aineistoja siirrettäessä

1. Siirry Moodle kurssillesi ja lisää sinne Sharing cart -lohko.

Voit lisätä Sharing cartin kurssille vain, jos sinulla on kurssilla opettajaoikeudet.

1. Klikkaa muokkaustila päälle Moodlen oikeasta yläkulmasta.
  2. Klikkaa Lisää lohko oikeassa yläkulmassa.
  3. Etsi avautuvasta valikosta Sharing cart ja klikkaa sitä.
  4. Sharing cart tulee näkyville kurssisi oikeaan laitaan. Kaikkien aktiviteettien ja aineistojen viereen tulee näkyville ostoskorikuvake.

2. Kopioi haluamasi sisällöt Sharing cartiin.

1. Jos haluat kopioida kurssin kokonaisia osioita, esimerkiksi kokonaisen välilehden kaikki sisällöt, valitse osio Sharing cart -lohkossa olevasta pudotusvalikosta.
  2. Klikkaa Kopioi osio. Odota rauhassa, kun osio kopioituu.
  3. Jos haluat kopioida kurssilta yksittäisiä aktiviteetteja tai aineistoja, klikkaa ostoskorikuvaketta aktiviteetin tai aineiston vieressä ja odota rauhassa, kun aktiviteetti tai aineisto kopioituu Sharing cartiin.

3. Siirrä Sharing cartiin lisäämäsi sisällöt toiselle Moodle-kurssille.

1. Siirry toiselle Moodle-kurssille, jolla sinulla on opettajaoikeudet.
  2. Laita muokkaustila päälle, klikkaa Lisää lohko, etsi avautuvasta valikosta Sharing cart ja klikkaa sitä. Sharing cart tulee näkyville kurssisi oikeaan laitaan.
  3. Sharing cartissa näkyvät kaikki toiselta kurssilta kopioimasi sisällöt.
  4. Jos haluat lisätä kurssillesi kokonaisen osion sisällöt, lisää kurssillesi tyhjä välilehti. Klikkaa sen jälkeen Sharing cartissa kopioimasi välilehden vieressä olevaa Kopioi kurssille -painiketta. Näet tyhjällä välilehdellä nuolikuvakkeen. Klikkaa sitä.
  5. Valitse Vaihda otsikko muotoon -vaihtoehto ja odota rauhassa sisältöjen kopioitumista.
  6. Jos haluat lisätä yksittäisen aktiviteetin tai aineiston Sharing cartista, siirry haluamallesi välilehdelle, klikkaa Kopioi kurssille -painiketta aktiviteetin tai aineiston vieressä Sharing cartissa. Välilehden alalaitaan ilmestyy nuolikuvake. Klikkaa sitä ja odota, että sisältö kopioituu.