Uuden Moodle-kurssin luominen Pepissä

Opettaja voi luoda uuden Moodle-kurssin Peppi-järjestelmässä. Kirjaudu Peppiin ja siirry opintojaksototeutukseen, jolle haluat Moodle-kurssin.

• Klikkaa Oppimisympäristöt-linkkiä vasemmassa valikossa.
  • Klikkaa +Lisää työtila oppimisympäristöön -linkkiä ja tallenna. Huom! + Lisää linkki -linkkiä ei tule käyttää.
Uuden Moodle-kurssin lisääminen Pepin Oppimisympäristöt-sivulla olevan Lisää työtila oppimisympäristöön -painikkeen kautta.

Uusi Moodle-kurssi syntyy välittömästi ja Pepissä opintojaksototeutukselle hyväksytyt opiskelijat ja kiinnitetyt opettajat siirtyvät Moodleen kurssin osallistujiksi.

Jos hyväksyt uuden opiskelijan toteutukselle Pepissä, hän tulee heti näkyviin Moodlen osallistujalistalle. Jos hylkäät opiskelijan ilmoittautumisen Pepissä, opiskelija muuttuu ei-aktiiviseksi Moodle-kurssin osallistujalistalla.

Opiskelijat eivät näe kurssia Moodlessa ennen kuin opettaja klikkaa Näytä kurssi -painiketta Moodle-kurssin Hallintatyökaluissa.