Luentotallennusjärjestelmän käyttöohje (F306)

Pikaohje tallennukseen

1. Käynnistä kamerat tallentimen päällä olevasta kosketuspaneelista (AMX).

2. Avaa Epiphan-tallentimen kosketuspaneelin oletus käyttöliittymä nelinumeroisella PIN-koodilla (PIN-koodin saat Av-palveluista)

Pin-koodin syöttäminen

3. Tarkista paneelista selaamalla kuvalähteet ja kameroiden kuvakulma (Suuntaa tarvittaessa seinillä olevia kameroita AMX-paneelin avulla. Epiphan-tallentimen kosketusnäytöstä voit tarkistaa kameroiden suunnan ja rajauksen).

Kuvalähteiden selailu – vasemmalla esikatselu, oikealla tallentuva kuvalähde, alla selailu
Seinäkameroiden kuvan suuntaus ja rajaus (AMX)

4. Tallennus

A) Jos haluat tallentaa vain yhtä valittua kuvalähdettä, niin käytä siihen oletuskäyttöliittymän valitun kuvalähteen pyöreää punaista tallennus -painiketta Muista lopettaa tallennus samasta painikkeesta.

Oletusnäkymä – kuvassa näkyvän kuvalähteen tallennus oikean yläkulman punaisesta rec-painikkeesta

B) Jos haluat tallentaa kaikkia kuvalähteitä samalla kertaa, siirry pikatallennus -näkymään (One Touch Button) ja käynnistä kaikkien kuvalähteiden tallennus Start-painikkeesta. Muista lopettaa tallennus Stop-painikkeella luennon loputtua

One Touch Button
One Touch Button – Tallennuksen käynnistys Start-painikkeesta
One Touch Button – tallennuksen pysäytys Stop-napista