DaVinci Resolve

Blackmagicin DaVinci Resolve Studio on isoissakin elokuvatuotannoissa videoiden editointiin, värikorjailuun ja tehosteisiin käytetty ohjelmisto. Siitä löytyy myös ilmaisversio, jolla peruskäyttäjä saa helposti editoitua videonsa aina 2K tarkkuuteen saakka. Sillä voi myös tekstittää videoita. Ilmaisversion voi ladata itsellensä rekisteröitymällä valmistajan sivuilta sivun alareunasta. Ohjelmistosta löytyy versiot Windows-, Mac- ja Linux-järjestelmiin.