Videoseinä

Dynamon Bittipannu-ruokalan videoseinä on varustettu äänijärjestelmällä, joka tukee myös videokokouksia. Varustukseen kuuluu langaton headset- ja kapula-mikrofonit. Äänijärjestelmän mikrofonit saa käyttöön usb-liitännän kautta. Kokousjärjestelmän ääni toistetaan tilan kaiuttimista hdmi-liitännän kautta. Vakiovarustukseen ei kuulu kameraa (ellei käytä läppärin webkameraa). Erillinen kamera voidaan kuitenkin helposti lisätä tarvittaessa, esim. hyödyntämällä videokuvausrepun kameroita ja erillistä sdi-usb-muunninta.

Järjestelmä käynnistetään ohjauspaneelista näyttöä koskettamalla:

Koske näyttöä käynnistääksesi järjestelmän
Valitse ensin lähde (source) ja sitten esityslaite (presentation device) näyttääksesi esityksesi. Esim. LAPTOP HDMI -nappia klikkaamalla valitset esityslaitteeksi kannettavan tietokoneen ja videoseinä-nappia klikkaamalla saat näkyviin sen kuvan videoseinälle, Display 2 käynnistää valitun esitysvälineen näytön ruokalan perällä olevalle näytölle ja Speakers käynnistää ohjelmaäänen toiston kaiuttimien kautta.

Muistathan käytön jälkeen sammuttaa av-järjestelmän kosketuspaneelista. Videoseinä sammuu samalla.

Videoseinä käynnissä