Henkilön lisääminen kurssille jälkikäteen

1. Valitse päävalikosta “kurssivarauksen teko”

2. Etsi haluamasi kurssi ja klikkaa sen nimeä.

3. Avaa ilmoittautumislomake “Ilmoittaudu koulutukseen” -linkin kautta ja tee ilmoittautuminen. Jos on kyseessä ryhmäilmoittautuminen, täytä lomakkeelle yhteyshenkilön tiedot.

4. Avaa toimistopuoli ja käsittele ilmoittautuminen normaaliin tapaan.

5. Hyväksy henkilö kurssille ja jos on kyse ryhmäilmoittautumisesta klikkaa hyväksytyt -listalla olevaa varausnumeroa.

6. Varausmuutosruutu aukeaa. Kirjaa henkilömäärä-kenttään, kuinka monta henkilöä kurssille kiinnitetään (kuva alla).

7. Paina “päivitä hlölkm” -painiketta, jolloin ohjelma muodostaa taulukon, jossa jokaiselle henkilölle on oma rivinsä.

8. Kirjaa henkilöt näille varausriveille, ja muista kiinnittää heidät myös rekisteriin. Paina henkilön vieressä olevaa Haku-painiketta, valitse Uusi henkilö, kirjoita henkilön tiedot (myös hetu ja osoitetiedot) ja tallenna. Poimi henkilöt lopuksi vielä kurssille klikkaamalla Poimi henkilö -painiketta.

9. Ilmoittautumisten käsittelyssä ryhmäilmoittautuminen näkyy Lomake-kentässä olevana numerona yhteyshenkilön kohdalla.

Koko ryhmän tiedot voit nähdä yhteyshenkilön varausnumeron kautta, ks. kuva 1.