Kaikkien tietylle kurssille ilmoittautuneiden listaus

Tämän ohjeen avulla saadaan tehtyä listaus kaikista tietylle kurssille ilmoittautuneista. Kyseessä ei siis ole varsinainen osallistujalista, koska mukaan tulostuvat myös mm. hylätyt ja käsittelemättömät ilmoittautumiset.

• Valitse päävalikosta Listaukset, raportit -> Ilmoittautumiset/Ilmoittautumistiedot
  • Ilmoittautumispäivä: esim. 1.1.2009 – nykypäivä
  • Kurssiryhmä/kurssi: rasti haluttu ala -> klikkaa yksittäisten kurssien valinta
  • Etsi haulla (ctrl + F) oikea kurssi/kurssit esim. koodin perusteella, valitse laittamalla rasti ruutuun
  • Oikean puolen sarakkeesta (Tiedot) valitse halutut listattavat tiedot tai valitse ennalta määritelty lista
  • Klikkaa ruudun alareunasta “Siirry listaukseen tehtyäsi esivalinnat” tai ota listaus klikkaamalla Exceliin-painiketta