Kurssitunnuksen vaihtaminen

1. Etsi Kurssitietojen ylläpidosta kurssi, johon tunnuksen haluat vaihtaa.
  2. Klikkaa kurssitunnuksen vieressä olevaa Vaihda-painiketta.

3. Kirjoita uusi tunnus Uusi-kenttään ja klikkaa Vaihda-painiketta. HUOM. tunnus ei saa olla yli 20-merkkinen!

4. Saat ilmoituksen kurssitunnuksen vaihtamisen onnistumisesta. Voit sulkea ikkunan.

5. Kurssin tiedoissa näkyy nyt uusi tunnus.

HUOM. Jos ko. koodilla oleva kurssi on jo olemassa Lyhytkurssissa (samalla viikkonumerolla), vaihda väliaikaisesti toisen kurssin koodi ja muuta se takaisin, kun olet saanut Oracle-siirron tehtyä kurssille, jonka koodia olit alunperin vaihtamassa.