Raportin muodostaminen laskutusta varten

Tämän ohjeen avulla muodostetaan maksullisista koulutuksista raportti, josta talouspalvelut saavat tarvittavat tiedot laskutusta varten.

• Valitse päävalikosta Listaukset, raportit
  • Valitse Kurssivarauslistaukset
  • Aseta aikavälin alkupäiväksi joku päivämäärä riittävän kauaksi menneisyyteen, esim. muuta vuodeksi 2009 (aikavälin voi määritellä tarkemminkin, mutta nopeinta on  esim. vaihtaa vuosi)
  • Kirjoita Kurssitunnus -kohtaan laskutettavan kurssin kurssikoodi
  • Tiedot -kohdassa klikkaa ruudun alareunasta Valitse kaikki -nappia. (tämä poistaa kaikki valinnat!)
  • Rastita halutut tiedot. Laskutuksen kannalta olennaisia tietoja ovat:
    • Varaus: valitaan Kurssin nimi ja Alkupvm.
    • Maksaja: valitaan Nimi, Käyntiosoite, Postinro ja Postitoimipaikka.
    • Osallistuja: valitaan Etunimet ja Sukunimi.
  • Lopuksi klikataan joko “Siirry listaukseen tehtyäsi esivalinnat” tai “Tee Excel-muotoinen tiedosto” -nappia ruudun alareunasta.