Kurssin osallistujalista ja tuotelistaus

Tämän ohjeen avulla saadaan listattua tietyn kurssin osallistujat (=kurssille hyväksytyt ilmoittautuneet). Ohjetta soveltamalla voidaan tehdä myös monenlaisia muita listauksia, mm. voidaan listata tietyn aikavälin ilmoittautumiset, tietyn alan ilmoittautumiset jne.

Kurssin osallistujien ja heidän valitsemiensa tuotteiden listaus

• Valitse Lyhytkurssin päävalikosta Listaukset, raportit
  • Napsauta Kurssivarauslistaukset tai Kurssivarauslistaukset / Kokonaisuudet. Jälkimmäinen valitaan, kun halutaan listaus avoimen amkin opintopoluista.
  • Avautuvassa näkymässä määrittele ensin aikaväli. Halutun kurssin tulee olla käynnissä ainakin jonain päivänä valitulla aikavälillä, mutta aikaväliä ei tarvitse määritellä päivälleen samaksi kuin kurssin alku- ja loppupäivä.
  • Kurssin valintaan on kaksi eri vaihtoehtoa: kurssikoodin mukaan tai laajempi haku.
    • Vaihtoehto 1: kurssikoodin mukaan. Kirjoita Kurssitunnus -kenttään kurssin koodi
    • Vaihtoehto 2:monipuolisempi haku, jolla voi hakea osallistujia myös esim. useammista kursseista jne. seuraavasti:
      • Rastita Kurssiryhmä/kurssi –kohdasta haluamasi ala. Valitse sen jälkeen Yksittäisten kurssien valinta.
      • Valitse haluamasi kurssi. Jos sait paljon hakutuloksia, voit tarvittaessa etsiä listasta oikean kurssin kätevimmin painamalla Ctrl + F ja etsimällä sopivilla hakutermillä.
  • Maksaja -kohdan voi jättää tyhjäksi.
  • Laskutus, Ikärakenne voidaan jättää oletusasetuksille.
  • Tiedot-kohdassa voi joko käsin valita halutut tiedot mukaan listaukseen tai valita valmiin listaustyypin – esim. Peruslista1. Jos haluat listata, mitä tuotteita kukin henkilö on valinnut, ruksaa myös “Valitut tuotteet” -kohta
  • Vahvistustilarajaus: sekä vahvistetut että vahvistamattomat varaukset
  • Markkinointiesto: Kaikki
  • Lisäkentät: jätetään tyhjäksi
  • Klikkaa ruudun alareunasta joko “Siirry listaukseen tehtyäsi esivalinnat” jolloin listaus aukeaa uuteen selainikkunaan tai “Tee Excel-muotoinen tiedosto” jolloin voit tallentaa koneellesi csv-muotoisen tiedoston, jonka muokkaaminen käy näppärästi Excelillä.
  • Valitut tuotteet näkyvät listauksessa kahteen kertaan silloin, kun henkilö on tuotteen maksanut verkkomaksuna.