Kurssin julkisuus

Kun kurssi on merkitty kurssitietojen ylläpidossa julkiseksi (Julkinen=Kyllä), se näkyy ainakin Lyhytkurssin julkisessa näkymässä (ns. kurssi-ilmossa). Lisäksi se voi näkyä Jamkin nettisivuilla, jos Navigaatio-kohtaan on valittu joko avoin AMK tai täydennyskoulutus, ja kurssiryhmä-kohdasta on valittu koulutusala. Täydennyskoulutuksissa tulee lisäksi valita kurssityypiksi joko ammatilliset täydennyskoulutukset tai tapahtumat ja seminaarit.

Sinun on kuitenkin mahdollista lähettää kurssi-ilmoittautumisen linkki asiakkaalle myös julkaisematta kurssia (Julkinen=Ei). Tämä tapahtuu seuraavasti:

1. Klikkaa koulutuksen tiedoista Lomake-linkkiä.
linkki-kuva
  1. Siirry lomakkeelle Ilmoittaudu koulutukseen-painiketta klikkaamalla.
  2. Kopioi nyt lomakkeen linkki selaimen osoitekentästä (=asiakkaalle lähetettävä linkki).
  3. Testaa linkki eri selaimella kuin millä Lyhytkurssiohjelma on auki tai kirjaudu ulos Lyhytkurssista ja sulje selain ennen linkin testausta.