Sähköpostin lähettäminen kurssivarauslistauksen kautta

Voit lähettää sähköpostia opiskelijoille myös kurssivarauslistauksen kautta versiosta 14 lähtien. Tämä mahdollista sähköpostin lähettämisen useamman kuin yhden kurssin osallistujille, esim. markkinointitarkoituksessa. Ole huolellinen markkinointiestojen kanssa!

Toimi näin:

1. Valitse Listaukset, raportit -> Kurssivarauslistaukset

2. Ensimmäisessä näkymässä määritellään kurssit, joiden osallistujia ollaan hakemassa. Valitse sen mukaan

• aikaväli
  • Navigaatio/kurssi
  • Kurssiryhmä/kurssi
kurssivarauslistaukset valinnat

3. Valintojen jälkeen klikkaa Yksittäisten kurssien valinta -painiketta.

4. Nyt sinulle avautuu kaikki ne kurssit, jotka osuvat edellä tekemiesi valintojen kohteeksi.

5. Valitse näistä kursseista ne, joiden henkilöille haluat lähettää sähköpostia.

6. Klikkaa sivun alareunasta Lähetä viesti osallistujille -painiketta.

viesti osallistujille

7. Määrittele lähettäjäksi oma sähköpostiosoitteesi ja täydennä viestiin Otsikko ja itse viestin sisältö.

8. Lähetä viesti.