Olemassa olevan kurssin yhdistäminen opintojaksoon

Kun halutaan yhdistää jo olemassa oleva Moodle-kurssi Pepistä löytyvään opintojaksototeutukseen, toimitaan seuraavasti:

1. Moodle

• Kopioi Pepissä opintojaksototeutuksen koodi. Koodin on oltava täsmälleen sama.
  • Avaa Moodlessa kurssin “Muokkaa asetuksia” -kohta oikeasta valikosta.
  • Liitä koodi “Kurssin lyhenne” -kenttään.
Moodle-kurssin Muokkaa asetuksia -näkymä.

2. Peppi

• Siirry Pepissä opintojaksototeutukselle.
  • Klikkaa Oppimisympäristöt-linkkiä vasemmassa valikossa.
  • Klikkaa +Lisää työtila oppimisympäristöön -linkkiä ja tallenna. Huom! + Lisää linkki -linkkiä ei tule käyttää.
Moodle-kurssin tilaaminen Pepin Oppimisympäristöt-näkymän Lisää työtila oppimisympäristöön -painikkeesta.