Esittäminen ja esitykset

Opintojaksoilla raportointi ei tapahdu enää pelkästään perinteisten kirjoitettujen dokumenttien avulla, vaan palautettava materiaali voi olla myös esitys tai video. Esitysmateriaalin tekoon käytetään yleisimmin PowerPointia, mutta myös muiden ohjelmien kuten Prezin käyttö on mahdollista. Videoiden tekemiseen on useita eri mahdollisuuksia. Joissakin tapauksissa video tehdään suoraan oppimisympäristöön nauhoitustyökalulla, mutta videon voi tehdä myös itse käyttäen esimerkiksi kannettavaa tietokonetta, kännykkää tai tablettia.

Tutustu Videot oppimistehtävänä -sivuun

Ohje Swayn käyttöön (Microsoftin pikaopas)