Moodle oppimisympäristönä

Jamkin digitaalinen oppimisympäristö on Moodle, joka löytyy osoitteesta https://moodle.jamk.fi

Kirjautuminen Jamkin Moodleen

1. Kirjaudu Jamkin Moodleen opiskelijasähköpostiosoitteella (käyttäjätunnus@student.jamk.fi) ja salasanalla.
  2. Sinun täytyy vahvistaa kirjautumisesi Microsoft Authenticator-sovelluksessa mobiililaitteellasi.

Tutustu Jamkin ICT Helpdeskin ohjeisiin vahvan tunnistautumisen ja Authenticator-sovelluksen käyttöönotosta.

Tutustuminen Jamkin Moodleen

Harjoittele Jamkin Moodlen käyttöä Opiskelijan Moodle-perehdytys kurssilla Jamkin Moodlessa.

1. Kirjaudu Jamkin Moodleen osoitteessa https://moodle.jamk.fi Jamkin opiskelijasähköpostiosoitteella ja salasanallasi. Vahvista kirjautuminen Authenticator-sovelluksessa.
  2. Kirjoita Moodlen oikeassa yläkulmassa olevaan kurssihakuun Opiskelijan Moodle-perehdytys.
  3. Klikkaa hakutuloksissa kurssin nimeä.
  4. Kirjoita kurssiavain, joka lukee kurssitietojen yhteydessä.
  5. Aloita Moodlen käytön harjoittelu kurssin ohjeiden mukaan.