Moodle oppimisympäristönä

Jamkin digitaalinen oppimisympäristö on Moodle, joka löytyy osoitteesta https://moodle.jamk.fi

Kirjautuminen Jamkin Moodleen

1. Kirjaudu Jamkin Moodleen opiskelijasähköpostiosoitteella (käyttäjätunnus@student.jamk.fi) ja salasanalla.
  2. Sinun täytyy vahvistaa kirjautumisesi Microsoft Authenticator-sovelluksessa mobiililaitteellasi.

Tutustu Jamkin ICT Helpdeskin ohjeisiin vahvan tunnistautumisen ja Authenticator-sovelluksen käyttöönotosta.

Tutustuminen Jamkin Moodleen

Harjoittele Jamkin Moodlen käyttöä Opiskelijan Moodle-perehdytys kurssilla Jamkin Moodlessa.

1. Kirjaudu Jamkin Moodleen osoitteessa https://moodle.jamk.fi Jamkin opiskelijasähköpostiosoitteella ja salasanallasi. Vahvista kirjautuminen Authenticator-sovelluksessa.
  2. Kirjoita Moodlen oikeassa yläkulmassa olevaan kurssihakuun Opiskelijan Moodle-perehdytys, 2023-2024.
  3. Klikkaa hakutuloksissa kurssin nimeä.
  4. Kirjoita kurssiavain, joka lukee kurssitietojen yhteydessä.
  5. Aloita Moodlen käytön harjoittelu kurssin ohjeiden mukaan.

Pikaohje Jamkin Moodlen työpöytään

Kirjautumisen jälkeen sinulle avautuu aina ensin oma työpöytäsi.

1. Vasemmasta yläkulmasta löydät pikalinkit työpöydälle ja etusivulle.
  2. Oikeasta yläkulmasta löydät kielen pikavalinnan, kurssihaun, ilmoitukset, viestit ja oman käyttäjäprofiilin.
  3. Keskiosasta pääset kätevästi niille kursseille, joilla olet mukana.
  4. Voit järjestää kurssit esimerkiksi kurssin nimen tai viimeisimmän kurssikäynnin mukaan. Voit myös valita haluamasi näkymän työpöydälle: Kortti, Lista tai Kurssikuvaus.

Työpöydältä löydät myös kalenterin, jossa näkyvät tehtävien palautusajat. Huomioithan, että kaikkien tehtävien palautusajat eivät välttämättä näy kalenterissa. Näitä ovat esimerkiksi nonstop-toteutusten palautukset, jotka aikataulutat itse. Seuraa aina tarkasti opettajasi ohjeita tehtävien palautusajankohdista.

Moodlen työpöydän muokkaaminen

Voit muokata työpöydän näkymää klikkaamalla painikkeesta Muokkaa tätä sivua haluamaksesi.

Muokkaustilassa voit esimerkiksi siirtää Aikajana-lohkon ylemmäs työpöydällä, jotta voit seurata tehtävien aikarajoja helpommin.