Asiakirjamallin vaihtaminen dokumenttiin

• Avaa opinnäytetyödokumentti Wordin työpöytäsovelluksessa.
  • Valitse Wordin valintanauhasta ensin Tiedosto ja sitten Asetukset.
  • Valitse Valintanauhan mukauttaminen ja lisää rasti kohtaan Kehitystyökalut. Paina vielä OK-painiketta.
  • Valitse Kehitystyökalut Wordin valintanauhalta ja paina Tiedostomallit-painiketta
  • Jos kentässä lukee Normaali tai Normal, lisää asiakirjamallikenttään mallipohjan linkki tai asiakirjamallin tiedostosijainti omalla tietokoneellasi. Paina vielä OK-painiketta.