Mallipohjat

Opinnäytetyön raportoinnin mallipohja

HUOM. Kaikki opinnäytetyön mallipohjat löytyvät Jamkin Word-sovelluksesta: Uusi /New > JAMK > Opiskelijat – Students:

Mallipohjat ovat ladattavissa omalle koneelle Jamkin kuvat ja Office-templatet -sivulta.

Kansilehteen tulevan tutkinto-ohjelmasi nimen löydät Pepistä kohdasta Opiskelutiedot (Peppi-ohje).

Opinnäytetyön mallipohja:

• Sekä AMK- että YAMK-opinnäytetyön raportointiin
  • Käytä mallipohjaa vain opinnäytetyössä

Muut raportit ja kirjalliset harjoitukset

Huom! Muun raportoinnin mallipohja on esimerkiksi YAMK-opiskelijoille ja muita erillisopintoja suorittaville. Mallipohja löytyy Jamkin Word-sovelluksesta: Uusi/New > JAMK > Opiskelijat – Students.

Muun raportoinnin mallipohjat ovat ladattavissa omalle koneelle Jamkin kuvat ja Office-templatet -sivulta.

Muut raportit ja kirjalliset harjoitukset

• kaikki muut raportit
  • Voit käyttää tätä mallipohjaa tehdessäsi opinnäytetyösuunnitelmaa.

Templates in English

Templates in English löytyvät myös Wordistä ja myös ne voit ladata omalle koneelle Jamkin kuvat ja Office-templatet -sivulta.

Raportointiohje englanniksi – Project Reporting Instructions in English