Asian päättäminen

Kun asian käsittely päättyy eikä asialle liitetä enää uusia asiakirjoja, tulee asia päättää eli merkitä valmiiksi. Päätetylle asialle ei voi enää tehdä toimenpiteitä eikä siihen voi enää liittää asiakirjoja. Asian voi aina ottaa uudelleen käyttöön perustellusta syystä eli vireillesaattaa uudelleen.

Asian päättäminen

Valitse asia, jonka haluat päättää.

Klikkaa asian etusivulla eli Perustiedot-välilehdellä Ratkaise ja jatka-painiketta

Asian perustiedot -välilehti

Ohjelma varmistaa, että varmasti haluat päättää asian (Ok/ Cancel)

Näkymä siirtyy toimenpide-näkymään, johon voit halutessasi kirjoittaa, miksi asia päätetään – mikä toimenpide on tehty viimeisenä. Tämän tiedon voit halutessasi kirjata Nimike-kenttään. Kyseisestä kentästä voit ensin poistaa järjestelmän automaattisen tekstin ja kirjoittaa sen tilalle oman tekstisi.

Asian toimenpide-näkymä

Tallenna tekemäsi muutokset

Klikkaa Palaa -painiketta – näkymä siirtyy asian toimenpiteisiin.

Asia on ratkaistu.