Asiakirjojen seuraaminen

Voit seurata Twebissä olevia asiakirjoja, kuten sopimuksia sekä tallennettuja hakuja ja saada niistä ilmoituksia.  Saat ilmoituksen, kun seurattavaan asiaan tai asiakirjaan on luotu uusia toimenpiteitä tai versioita, tai kun asian tai asiakirjan tilassa on tapahtunut muutos. Tallennetun haun seurannassa ilmoitus tulee, kun hakuun on luotu uusi asiakirja tai asia. Seurannan voi jokainen määrittää itse omiin käyttäjätietoihinsa suoraan Twebin kautta.

Seuranta on aina henkilökohtainen, ja se tallentuu Seurattavat asiat tai Seurattavat asiakirjat-kenttään. Pääset määrittämään haluamiasi seurantoja painamalla käyttäjänimeäsi Twebin etusivun vasemman laidan sivuvalikossa.

Käyttäjä

Paina Lisää asia-tai Lisää asiakirja- painiketta kenttien Seurattavat asiat tai Seurattavat asiakirjat vieressä.

Täytä tarvittavat hakukentät ja paina Hae-painiketta. Valitse haluamasi asia tai asiakirja ja paina Valitse-painiketta.  Tallenna muutokset.

Seuranta