Tweb-asiakirjan liittäminen asialle

Asian Asiakirjat -välilehdeltä löydät kaikki asiaan liittyvät asiakirjat. Täällä sivulla voit tuoda omalta työasemaltasi tai ulkoiselta tallennusvälineeltä asiakirjan asialle ja Twebiin.

Jokaiselle asialle liitettävälle asiakirjalle on laadittava oma asiakirjakortti, myös toiseen asiakirjaan laadittaville liitteille. Asialle ja asiakirjakortille tuotavan tiedosto on oltava tallennettuna työasemalle. Tiedostomuodoksi käyvät kaikki yleisemmin käytössä olevat formaatit. ​Huom! Mikäli laadit asiakirjoja työasemallasi, muistathan käyttää Jamkin ajantasaisia asiakirjamalleja.

Asiakirjan liittäminen asialle

Siirry asian Asiakirjat -välilehdelle.

Asian Asiakirjat-välilehti

Lisää jo Twebiin liitetty asiakirja painamalla asian Asiakirjat -välilehdeltä Liitä asiakirja-painiketta

Saat näkyviin asiakirjan haun. Voit hakea asiakirjaa eri tavoin, tuloksen näet hakukentän alla. Esimerkiksi kirjoita nimikekenttään asiakirjan otsikosta muutama kirjain *valintaluettelo. Voit myös hakea hakea asiakirjaa sen ID-numerolla.

Valitse oikea asiakirja ruksaamalla ja paina Valitse-painiketta. Näkymä siirtyy takaisin Asiakirjat-välilehdelle.

Hae Tweb asiakirja asialle
Asiakirjan hakunäkymä