Saapuneet toimeksiannot – tiedoston avaaminen ja katselu

Saapuneita toimeksiantoja voit tarkastella Saapuneet -valikosta. Avaamaton eli käsittelemätön toimeksianto näkyy avaamattomana kirjekuorena.

Saapuneen allekirjoitus-/hyväksymispyynnön käsittely ohjeistetaan tämän ohjeen kohdassa 5 Allekirjoitus, hyväksyminen.

Saapuneet toimeksiannot -valikko

Saapuneen toimeksiannon avaaminen tapahtuu seuraavasti:

Valitse avattava tiedosto vasemmalla hiiren painalluksella siniseksi ennen kuin voit katsella sitä painamalla Näytä-painiketta tai muokata tiedostoa painamalla Tiedot/muokkaa-painiketta.

Tiedoston avaaminen saapuneelta toimenpiteeltä

Tiedoston katselu

Asiakirja aukeaa siihen ohjelmaan, mitä työasema käyttää valitun tiedostotyypin katseluun. Tiedosto aukeaa Vain luku –tilaan eikä siihen voi tehdä muutoksia.

Palaa takaisin Twebiin sulkemalla asiakirjan katseluun avautunut ohjelma. Koska tiedosto avattu Vain luku –tilaan, ohjelma voidaan sulkea esimerkiksi klikkaamalla oikean yläkulman rastia.

Asiakirjaa voi lukea suoraan hakutoiminnosta tiedosto-kuvakkeesta:

Asiakirjan katselu

Tai asiakirjakortilta Näytä tiedosto-painikkeen kautta: