Lisätietohaku – sopimuksenhallinta

Lisätietohaun kautta pääset selaamaan sopimuksenhallinnan asiakirjoja. Lisätietohaku toimii vain, jos etsittävän sopimuksen Lisätiedot –välilehden tiedot on täytetty sopimuksen Twebiin tallentamisen yhteydessä. Ohjeistus sopimus-tyyppisen asiakirjan Lisätiedot-välilehden täyttämisestä asiakirjaa arkistoitaessa löytyy tämän ohjesivuston kohdasta 8 Sopimus.

Valitse pudotusvalikosta (metaluokka) Sopimus ja paina Valitse-painiketta. Näkymä avautuu hakulomakkeeseen, jonka haut kohdistuvat sopimus- asiakirjatyypin Lisätiedot-välilehdellä oleviin metatietokenttiin.

Lisätietohaku