Saapuneelta toimeksiannolta hyväksyminen/ allekirjoittaminen

Kun olet saanut sähköpostiisi allekirjoitus- tai hyväksymispyynnön, näkyy se Twebissä Saapuneet -valikossa:

Saapuneet toimeksiannot -näkymä Twebissä

Sekä hyväksymispyyntöön että allekirjoituspyyntöön pätee sama ohje. Toimeksiannon otsikko ilmaisee, kummasta on kysymys.

Voit hyväksyä/hylätä tai allekirjoittaa asiakirjan suoraan saapuneelta toimeksiannolta.

Vastaanotettuasi saapuneen toimeksiannon, voit toimia kahdella tavalla:

1.  Voit suoraan hyväksyä tai allekirjoittaa asiakirjan toimeksiannolta Hyväksy/Allekirjoita –painikkeella. Voit katsoa asiakirjan tiedostoa valitsemalla asiakirjan Asiakirjat-ikkunasta, ja klikkaamalla Näytä. Tiedosto avautuu Vain luku-tilaan.

2. Voit muokata asiakirjaa ennen hyväksymistä/allekirjoittamista. Valitse asiakirja Asiakirjat-ikkunasta, ja klikkaa Tiedot/muokkaa, jolloin avautuu asiakirjan Perustiedot –välilehti. Tämän jälkeen voit tehdä tarvittaessa muutoksia tiedostoon Muokkaa tiedostoa-toiminnon kautta. Tämän jälkeen voit hyväksyä asiakirjan Perustiedot –välilehdeltä (Hyväksy –painike tulee käyttöön asiakirjan varaamisen jälkeen, tai palata toimeksiannolle ja hyväksyä asiakirjan siellä kuten kohdassa 1.)

Asiakirjan hylkääminen

1. Valitse asiakirja saapuneen Hyväksymispyyntö –toimeksiannon Asiakirjat –ikkunasta. Voit katsoa asiakirjan tiedostoa valitsemalla asiakirjan Asiakirjat-ikkunasta, ja klikkaamalla Näytä. Tiedosto avautuu Vain luku-tilaan.

2. Klikkaa Hylkää –painiketta. Ennen kuin tieto hylkäyksestä lähtee hyväksymispyynnön lähettäjälle, voit halutessasi perustella hylkäystä toimeksiannon Saate-kenttään.

3. Klikkaa Lähetä, kun haluat lähettää hyväksymispyynnön hylkäämistä kuvaavan toimeksiannon hyväksymispyynnön lähettäjälle.