Asiakirjan merkitseminen valmiiksi

Kun asiakirjan käsittely päättyy (hyväksytty/ allekirjoitettu) ja siihen ei ole tarkoitus tehdä enää muutoksia, se merkitään valmiiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakirjakortille liitetty tiedosto lukkiutuu, eikä siihen voi tehdä enää muutoksia. Varsinaiselle asiakirjakortille muutoksia voi edelleen tehdä. Valmista asiakirjaa ei voi enää poistaa.

Asiakirjan valmiiksi merkitseminen aktivoi sille määritetyt ohjaustiedot, kuten esimerkiksi säilytysajan sekä mahdollisen salassapito-ajan.

Merkitse valmiiksi

Merkitse valmiiksi -painikkeen saat näkyviin varaamalla asiakirjakortin Varaa-painikkeesta.

Näkymä asiakirjakortista, joka on varattu. Korostettu painike Merkitse valmiiksi.
Merkitse valmiiksi-painike

Saat näkymään varmistusikkunaan, johon vastataan OK.

Ilmoitus asiakirjan valmiiksi merkitsemisestä. Käyttäjälle kerrotaan, ettei tiedostoa voi enää muokata valmiiksimerkitsemisen jälkeen.
Ilmoitusviesti

Tämän jälkeen näkymä siirtyy asiakirjakortille. Paina Vapauta -painiketta ja asiakirjan käsittely päättyy.

Näkymä asiakirjakortista. Korostettu Vapauta-painike.
Asiakirjakortin vapauttaminen

Asiakirjan tietoja voi muuttaa

Kun asiakirja on merkitty valmiiksi, asiakirjakortin tietoja voidaan edelleen muokata. Varaa asiakirjakortti ja tee tarvittavat muutokset. Muista tallentaa asiakirjakortille tekemäsi muutokset.